O nama

REČ OSNIVAČA

Cvetoljubivi prijatelji,

Naša želja da život učinimo lepšim i bezbrižnijim, kao i naša ljubav prema cveću, lepoti i ljudima su prizvali međunarodni lanac za slanje cveća Teleflor International u Srbiju. Tako je nastala Teleflora Srbija kao spoj umetnosti, filozofije i zanata što znači da se cveće pažljivo odabrano prema prilici i osobi, aranžira u skladu sa prepoznatljivim stilom inspirisanim Japanom, da se potom dostavlja u pravo vreme, na željene adrese u Beogradu, našoj zemlji i inostranstvu...

Prepustite se tajanstvenom govoru cveća i dozvolite mu da prenosi Vaše poruke ljubavi, sreće, zahvalnosti i saosećanja na najsuptilniji način onda kada reči ponestanu... Cveće budi najlepše u nama, spaja nespojivo, miri nepomirljivo i gvozdena vrata otvara...  Vaša želja da iznenadite i obradujete cvećem je za nas inspiracija, Vaše poverenje – podsticaj, a  "davanje" je naša zajednička radost.

Sa željom da cvetujemo zajedno,
Rada Tatić, direktor Teleflora Srbija

 

O TELEFLORI

Teleflora Srbija je rođena 1995. godine, u znaku Vodolije, kao Teleflora d.o.o. preduzeće za cvetni dizajn, organizaciju i dekoraciju venčanja i dostavu cveća u Beogradu, našoj zemlji i preko 185 zemalja širom sveta. A kada se osniva neka organizacija treba pre svega odabrati zgodno mesto, mada je možda i mesto odabralo Telefloru. U kući francuskog konzula s početka 20. veka, u Ulici otvorenog srca - Svetogorska 11, u strogom centru Beograda ukorenjena je Teleflora Srbija.

Ako postoji politika koju naša kuća vodi, onda je to pre svega politika smisla i odgovornosti, a ne moći. Baš zato što razumemo vreme u kome živimo, smatramo da je važno da se i Teleflorin glas čuje, makar kao šapat koji kazuje: CVEĆE JE SNAGA KOJA ŽELJE OSTVARUJE. Teleflora Srbija je potpuno posvećena cvetu, cvetnom dizajnu, buđenju cvetne kulture i umetnosti cvetnog kazivanja. Postoji s ciljem da budi prijatnost, estetski osećaj, ali i osećaj da može nešto da učini za nekoga, Veruje u ljubav i znanje i zato je za Telefloru svaka cvetna akcija kreativni izazov.

MISIJA tj. ono što je u osnovi postojanja Teleflore, ono što joj je dato rođenjem je širenje radosti, buđenje i prenošenje emocija. Ulepšava i olakšava život. Omogućava lepoj misli da u njenim klijentima cveta, bude živa, da ih menja, da dodaje život njihovom životu.

Direktor, office manager, tim za prodaju i marketing, aranžeri, dostavljači, administracija, - svi zajedno sa našim klijentima i prijateljima učestvujemo u jednom stvaralačkom činu za srećno i cvetno čovečanstvo. To je naša VIZIJA i mislimo da ima nečeg romantičnog u ovome. Stalno uvođenje novog, eksperimentisanje i istraživanje dovodi do rezultata koje želimo. Spremni smo da kontinuirano učimo i ovladavamo novim veštinama, a sve u cilju unapređenja i nas i naše Teleflore.

Zdrava i snažna organizacija razvijenog duha i plemenitog srca je samo kao takva društveno korisna.

 

TELEFLORIN PROSTOR

Teleflorin prostor u potpunosti afirmiše ideju sklada i zato je prijatan  za oči, uši, nos i dušu, bar tako kažu Teleflorini klijenti. U prijatnom i ušuškanom ambijentu, uz muziku i mirise aromatičnog  ulja, Teleflorin prostor odiše skladom, ravnotežom i harmonijom.  

 

DOSTAVA CVEĆA U BEOGRADU 

Teleflorini aranžeri uvek ispunjavaju Vaše cvetne želje  

U Teleflori se primaju porudžbine za Beograd, Srbiju i inostranstvo. Klijent može da naruči cveće preko Teleflorine online prodavnice, telefonom, e-mailom, putem facebook-a ili instangram profila ili lično dolaskom u Telefloru. Prema svakoj osobi posebno, ali i u skladu sa prilikom, uz stručnu pomoć aranžera vrši se izbor cveća,  forme, stila, kartice za poruku… Usklađuju se želje klijenta i njegove mogućnosti.

Kada se porudžbina primi, ona  se prosleđuje aranžerima, od čije veštine i kreativnosti zavisi utisak koji će ostaviti aranžman. Teleflorini aranžeri su posebni, “zelenoprsti”, što znači da s lakoćom aranžiraju, posvećeno se predajući pripremama, izdvajajući cveće i zelenilo, birajući ključne detalje, smišljajući postavku… Sledeći korak  je obavezna kontrola  aranžmana i na kraju analiza urađenog u cilju iznalaženje novih rešenja, stilova i trendova. Tek tada je aranžaman spreman da usreći primaoca. Cena dostave u Beogradu je uključena u aranžman, a cena aranžmana od toga da li je aranžman osnovni, srednji ili elegant.

 

DOSTAVA CVEĆA U SRBIJI

Cvećare - saradnici širom Srbije, sa kojima imamo višegodišnju saradnju, isporučuju Teleflorine porudžbine profesionalno, sa iskrenom željom i velikim trudom. Njihov entuzijazam i želja da postanu deo lanca su podstakli Telefloru na proširenje saradnje I  njihovo učlanjenje u Teleflora Srbija. Dostava cveća za sve gradove Srbije je uključena u cenu aranžmana, za manja mesta i sela je moguća doplata u tom slučaju nas kontaktirajte.

 

DOSTAVA CVEĆA U EX-YU REPUBLIKE

Višegodišnja saradnja sa cvećarama iz određenih gradova bivših republika SFRJ, danas je još uspešnija jer smo se rukovodili geslom "cveće nema granica". Zato smo danas ponosni na naše profesionalne odnose sa cvećarama u svim većim gradovima u Crnoj Gori, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Makedoniji.

 

SLANJE CVEĆA U INOSTRANSTVO

Teleflora Srbije kao deo lanca Teleflor International posreduje u isporuci cveća iz naše zemlje u inostranstvo i iz inostranstva u našu zemlju. Pod zaštitnim znakom Teleflor Internationala, koga simbolizuje bela ptica sa cvetom u kljunu, Teleflora Srbija prenosi, osim cveća, ljubav, poštovanje, simpatije i radost. Aranžmani se mogu odabrati u katalogu Teleflore International koji se nalazi na Teleflorinom websajtu u okviru ponude na stranici “Svet” ili se mogu aranžirati prema želji klijenta. Porudžbina se prosleđuje u centralu određene zemlje, a zatim u cvećaru koja vrši isporuku. Sve se obavlja lako i brzo, u skladu sa značenjem reči Teleflora (prenos cveća na daljinu) i prirodom cveća za koje dobro znamo da govori sve jezike.

 

ORGANIZACIJA I DEKORACIJA VENČANJA, SVEČANOSTI…

I na kraju napominjemo delatnost koja nam pričinjava veliku radost i ushićenje, kojoj istovremeno pristupamo i profesionalno i s dubokim osećanjem poštovanja ovog, tako značajnog događaja. Uživamo u zajedničkom planiranju i organizaciji venčanja, kao i svečanosti, jer znamo da stvaramo bogatstvo emocija koje će trajno dodirnuti sve prisutne i preneti deo neizmerne sreće.

 

JEDAN  POZIV  JE DOVOLJAN!

…kada slavite…

…kada ponekad tugujete…

…kada se radujete…

…kada ste daleko, daleko a u mislima zagrljeni…

…kada volite, a ne znate kako to da pokažete

 

Teleflorine cvetne poruke govore umesto Vas !

 

Pošaljite cveće, pošaljite radost !

Cvetno Vaša Teleflora